Privatpersoner

Som privatperson behöver du ingen remiss, du kontaktar oss direkt via:

  • Telefon 08-663 34 80  
  • E-post almagruppen@gmail.com
  • Kontakt information plus vägbeskrivning finner du på "Kontakt" sidan.
  • Du finner även en länk på vår sida i www.eniro.se gula sidorna

Eftersom vi är många utövande psykologer och psykoterapeuter har vi inga eller mycket korta kötider. Oftaste får du ett första besök inom en vecka. Vår växel är öppen måndag till fredag 7.00 – 18.00.

Vi startar alltid en kontakt med tre inledande samtal. Undantaget är i de fall då endast enstaka konsulterande samtal önskas. Vi har två syften med de inledande samtalen:

1: Du som sökande behöver några gånger på dig att ta ställning till hur det känns att komma till våra behandlare och prata. Det är av yttersta vikt att du känner att det finns en bra personkemi. Känner du dig inte bekväm med psykologen blir förutsättningarna sämre för ett lyckat behandlingsresultat.

2: Psykologen behöver några gånger på sig att lära känna dig en del och få en bild av den problematik du söker hjälp för. Vid tredje besöket tar ni tillsammans ställning till om och i så fall hur ni ska gå vidare. Utgångspunkten är hur du upplever personkemin mellan er. Om du känner dig bekväm och fått förtroende för psykologen och vill gå vidare gör ni tillsammans upp en konkret handlingsplan. 

På Almagruppen betonar vi nödvändigheten av struktur. Rak och tydlig kommunikation, konkret och handfast vägledning. Till psykologen går du inte bara till för att prata av dig, du vill såklart ha resultat gällande ditt mående.

Har du frågor eller vill veta mer om oss?

Kontakta oss här

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår